Richtys

Over Richtys

Haptotherapie Richtys komt voort uit de unieke combinatie van haptotherapie en de levenslessen over onze persoonlijke weg naar herstel vanuit bijbels perspectief.
Omdat ik leef en werk vanuit een christelijke basis waarin de onvoorwaardelijke, helende liefde van God centraal staat, voel ik me bevoorrecht om deze liefde uit te dragen en voelbaar te laten zijn in de manier waarop ik werk.

Deze liefde is krachtig en totaal. Haalt oordelen weg en heeft daarmee een diepe bevrijdende werking. Ze brengt je tot een gezonde zelfacceptatie die jou op weg helpt naar je persoonlijke doel in het leven.
Ongeacht je achtergrond, leeftijd of geloofsovertuiging staat Richtys open voor iedereen die langs deze weg op zoek is naar zijn of haar persoonlijk herstel.

De naam Richtys is een acroniem en deze letters staan voor:

Relationeel:
Omdat je altijd in relatie staat tot jezelf en de ander. Het betrekken van je partner, ouder of kind in de sessie kan daarom ook onderdeel zijn van de behandeling.

Individueel:
de begeleiding is persoonlijk en op maat.

Christelijk:
vanuit mijn pastorale werkervaring, Bijbelstudies en trainingen bied ik ook christenen de gelegenheid om kennis te maken met haptotherapie waarbij het herstel van de balans tussen je voelen, denken en doen, samen kan gaan met het verhelderen en/of verdiepen van je geloofsleven.

HT haptotherapie:
ervaringsgerichte behandeling bij het herstel van de balans tussen je voelen, denken en doen.

Yvonne
Snertring

Richtys: Relationele, individuele, christelijke haptotherapie, Yvonne Snertring.